Özgür Yazılım Kulübü 2014-2015

2014-2015 İstanbul Teknik Üniversitesi eğitim öğretim yılı içerisinde yine çok güzel eğitimlerle karşınızdayız.

Geride bıraktığımız yıllarda umuyoruz ki, sizlerde güzel izlenimler bırakmışızdır ve daha da önemlisi sizlere yardımcı olabilmişizdir.

Özgür Yazılım ailesi olarak yakın geçmişte yapmış olduğumuz eğitimlere katılım için öncelikli olarak herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Şimdiye kadar bir kaç konuda eğitimlerimiz oldu, en çok da Python ve Arduino konularında çok olumlu geridönüşler aldık.

Bu yıl daha çok seminerlere yüklenmeyi planlıyoruz ve bunun için bir kurum ve hocalarla görüştük. Sizlerin de katılımınızı bekleriz.

Kulübün 2014-2015 Yönetim Kurulu:

• Başkan: Emin Mastizada
  • Başkan Yardımcısı: Leyla Garayli
  • Tanıtım Sorumlusu: Zeynep Yaliniz
  • Yazman: Buse Firat
  • Sayman: Ahmed Ihsan Erdem

Yeni eğitim yılında her kese başarılar dileriz,

İTÜ Özgür Yazılım Kulübü.

1. Mustafa Hastürk

Merhaba,
    Sanırım İTÜ dışındaki üniversitedeki öğrenciler kayıt olamıyor kulübe?

• Merhaba, İTÜ-nün kurallarına göre İTÜ öğrencisi olmayan İTÜ-de olan kulüplere üye olamazlar. Ama bizim e-posta listemize kayd olarak etkinliklerimize katıla bilirsiniz. Bir çok etkinlik ve eğitimlerimizi İTÜ dışına da açıyoruz. Sosyal ağlarda bizim sayfaları da izlemeyi unutmayın.

2. Cihan Mehmet DOĞAN

Bilgisayar Mühendisliği 3 sınıf öğrencisiyim.Linux ve türevlerini kullanıyorum ve kendimi bu alanda geliştirmek istiyorum

3. Mürüvvet Kayabaşı

Kulübün etkinliklerinden haberdar olmak istiyorum.

İyi çalışmalar…